Finnlog CLT- ja Hirsitalot
info@finnlog.fi

CLT talot

Ekologiset ja hengittävät CLT-elementtitalot

Finnlogin CLT-elementtitalot ovat ekologisia, hengittäviä ja muovittomia uuden ajan hirsitaloja. Ne on rakennettu ristiinliimatusta massiivipuusta, joka on vahva, jämäkkä ja tasainen rakennusmateriaali. CLT-talojen rakenne on tiivis, jäykkä ja värähtelemätön, eivätkä ne kaipaa erillisiä tukimateriaaleja.

Finnlogin nykyaikaiset ja linjakkaat CLT-talot tarjoavat paljon mahdollisuuksia yksilöllisille ja arkkitehtuurisesti mielenkiintoisille rakennus- ja sisustusratkaisuille. Myös CLT-talojen muunneltavuus on omaa luokkaansa: valmiin CLT-talon seiniä voi myöhemmin siirtää tai purkaa ja huonetiloja voi muuttaa vastaamaan perheen muuttuvia tarpeita.

Elävät talot
Elävät talot
Elävät talot

Onko unelmiesi CLT-talossa yksi tai kaksi kerrosta? Tutustu Finnlogin yksikerroksisiin ja kaksikerroksisiin CLT-taloihin. Laajasta valikoimastamme löytyy laadukkaita vaihtoehtoja niin perinteisten kuin modernien CLT-talojen ystäville.

Arkkitehtiprojektit
Arkkitehtiprojektit
Arkkitehtiprojektit

Finnlogin modernit ja uniikit design-hirsitalot ja CLT-talot ovat suomalaisten arkkitehtien silmiä hiveleviä luomuksia. Näissä yksilöllisissä hirsitaloissa ja CLT-taloissa käytetään rakennusmateriaalina rohkeasti puuta, kiveä ja lasia. Lopputuloksena on kaunis ja linjakas tulevaisuuden talo, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Yksilölliset projektit
Yksilölliset projektit
Yksilölliset projektit

Onko sinulla valmis taloidea – mutta vain toteutus puuttuu? Finnlog tarjoaa asiakkailleen joustavia ja luotettavia rakennusalan palveluja.

Tietoa CLT-talosta
Tietoa CLT-talosta
Tietoa CLT-talosta

CLT eli ristiin liimattu massiivipuu on massiivipuulevy, joka on äärimmäisen vahva ja kantokyvyltään suuri luonnollinen rakennusmateriaali. Se sopii myös hyvin yhdistettäväksi muiden rakennusmateriaalien kanssa.