Finnlog CLT- ja Hirsitalot
info@finnlog.fi

Hirsitalot

Luonnollista ja ekologista asumista

Finnlogin tiivis ja energiatehokas hirsitalo on viihtyisä ja ekologinen valinta. Hirsitalon seinät hengittävät ja niillä on hyvä lämmönvarauskyky. Ne kykenevät varaamaan itseensä lämpöä auringon säteilystä. Kesäisin ne puolestaan varastoivat itseensä yön viileyttä. Näin ekologinen ja fiksu hirsi tasaa lämpötiloja ja vähentää talon lämmitys- ja viilennystarvetta.

Finnlogin korkeatasoiset hirsitalot sekä niiden luonnolliset rakennusmateriaalit takaavat asumiselle ja olemiselle terveelliset puitteet – unohtamatta aidon puun ympärilleen luomaa ainutlaatuista tunnelmaa.

Finnlogin laajasta valikoimasta löytyy eri kokoisia vaihtoehtoja niin perinteisten kuin modernien hirsitalojen ystäville.

Elävät talot
Elävät talot
Elävät talot

Onko unelmiesi hirsitalossa yksi tai kaksi kerrosta? Tutustu Finnlogin yksikerroksisiin ja kaksikerroksisiin hirsitaloihin. Laajasta valikoimastamme löytyy laadukkaita vaihtoehtoja niin perinteisten kuin modernien hirsitalojen ystäville.

Arkkitehtiprojektit
Arkkitehtiprojektit
Arkkitehtiprojektit

Finnlogin modernit ja uniikit design-hirsitalot ja CLT-talot ovat suomalaisten arkkitehtien silmiä hiveleviä luomuksia. Näissä yksilöllisissä hirsitaloissa ja CLT-taloissa käytetään rakennusmateriaalina rohkeasti puuta, kiveä ja lasia. Lopputuloksena on kaunis ja linjakas tulevaisuuden talo, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Yksilölliset projektit
Yksilölliset projektit
Yksilölliset projektit
Onko sinulla valmis taloidea – mutta vain toteutus puuttuu? Finnlog tarjoaa asiakkailleen joustavia ja luotettavia rakennusalan palveluja.
Tietoa hirsitalosta
Tietoa hirsitalosta
Tietoa hirsitalosta

Haluatko lisätietoa hirsitaloista? Lue lisää rakennusajasta, hinnan muodostumisesta, energiatehokkuudesta, sisustuksesta, ulkoviimeistelystä, lämmitysjärjestelmistä jne.