Finnlog CLT- ja Hirsitalot
info@finnlog.fi

Palvelut

Finnlogin palvelupaketit

Suurin osa Suomen pientalomarkkinoilla toimivista yrityksistä valmistaa itse talon rakentamiseen tarvittavia elementtejä tai komponentteja. Asiakkaalle toimitetaan ulkoseinät, jotka valmistetaan omassa tehtaassa. Toimitettavat puumateriaalit ovat kuitenkin vain korkeintaan yksi kolmasosa valmiista talosta. Kaikki muu materiaali ja työ hankitaan asiakkaan tarpeiden mukaan muilta valmistajilta, jälleenmyyjiltä tai urakoitsijoilta.

Finnlogin päätoimiala on pientalorakentaminen, ja siksi keskitymme valmiiseen tuotteeseen. Periaatteenamme on, että omakotitalon rakentamisessa tärkeää ei ole vain laadukkaat materiaalit, vaan myös niiden ammattimainen paikalleen asennus, ja asiakkaan toiveiden huomioiminen materiaalivalinnoissa. Tämä varmistaa laadukkaan ja parhaan lopputuloksen.

Olemme kehittäneet kolme erilaista valmista palvelupakettia, joista asiakas voi valita haluamansa kokonaisratkaisun. Olemme kuitenkin palvelupakettien sisällöissä joustavia, ja haemme aina molemmille osapuolille optimaalisen ratkaisun.